Közlemény

Az egyetemes magyarság olyan kincset kapott a Szent Korona Értékrenddel, amely a Földanya Világkorszakának paradigmáját határozza meg. Azt a kegyelmet kaptam, hogy ezt közvetítsem.

 

A megvalósítás ideje elérkezett. Rajtunk múlik, hogy élünk-e a lehetőséggel.

Amennyiben most nem teszünk, akkor néhány emberiség-pusztító emberöltő következik, amely után, sok generációval későbbi utódaink kapnak ismét lehetőséget arra, hogy emberhez méltóvá tegyék annak a megtizedelt emberiségnek az életét, amely átvészeli a pusztítást.

 

Ne áltassuk magunkat azzal, hogy a „Fentiek” jobbá teszik az emberiség életét, ha mi, lélek-szellem-hús-vér emberek nem teljesítjük Teremtővel kötött Szövetségünk ránk eső részét.

Nagyon rövid idő áll rendelkezésünkre, mert értelmetlen torzsalkodással, a mesélők ópiumától elzsibbadva, öröklött hagyományinkat hamis próféták szavaival torzítva vámpírként szívtuk és köptük ki saját erőnket.

Még van néhány nap arra, hogy szembenézzünk önmagunkkal, kinyíljunk egymás előtt, és tegyük, amit tennünk kell.

 

Amennyiben a közvetített Isteni Iránymutatás szerint nem kezdjük el a paradigmaváltást, akkor küldetésem a Földanya Világkorszakának nem erre az időszakára szólt, ezért be kell fejeznem nyilvános szereplésemet.

 

Ebben az esetben meg kell szűntetnem FB oldalaimat, és honlapjaim addig lesznek elérhetőek, amíg a szerver-előfizetés lejár, de új anyagot nem teszek fel rájuk. Ugyanez vonatkozik az előfizetéses levelező-listára és az előfizetéses gm@... e-mai címre is.

 

A „Népszavazás Magyarország idegen kézbe kerülésének megakadályozására” FB oldalon 306 tag szerepel. A munkát vállalók száma 50. Az oldalt megszűntetem ma éjszaka.

Létrehozok (lehet, hogy csak néhány napra, elsejéig) „Önfelszabadító Mozgalom” névvel egy oldalt, kizárólag azok számára, akik részt vesznek a Mozgalom indulásában.

Az „Egység a Történelmi Alkotmányért” FB-oldalnak is csak elsejéig van üzenete, ha nem indul meg a Mozgalom. 

 

Nem rajtam múlt, hogy ezt kellett közölnöm.

 

Kelt Szegeden, 2015. Új Kenyér havának 28. napján

Halász József