A fejünket kezdjük kiemelni a homokból

A polgármestereknek írt első levélben (http://szkertekrend.hu/indexi066.html) szereplő, „Gazdaság” c. portálról átvett idézetek egyértelműen bizonyították, hogy a nyugati civilizáció életterünket veszélyeztető terrorizmusának következményét a magyar emberek több mint 82 %-a elutasítja, 72 %-a pedig nem lát biztosítékot ennek megszűntetésére EU tagságunkban.

 

Most egy másik adatsort adok közre, annak bizonyítására, hogy a szegénység növekedése hogyan hat ki a nyugati civilizáció megosztó-gépezetének - a pártrendszernek - a támogatásában.

 

 

(Forrás: http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/az_emberek_negyven_szazaleka_minimalber_koruli_osszeget_keresett_2014-ben/2447037/, http://nav.gov.hu/data/cms340905/0916_sajtotajekoztato_2014_2014.09.16.ppt)

 

 

(Forrás: http://kozvelemenykutatok.hu/partpreferencia/)

 

A kereseti- és a párt-támogatási kimutatások összevetéséből egyértelmű az az összefüggés, mi szerint a szegények megértették a nyugati civilizáció üzenetét: számukra nem jelent jövőt ez a rendszer. Végre kialakult a társadalom természetes válasza: a teljes lakosság átlagbér alatt kereső 69,1 %-ának (tehát, több, mint 2/3-ának!) fele elfordult a pártoktól (33 %), amelyek támogatottsága 2010 óta átlagosan 20 %-kal csökkent.

 

Tehát a magyarság lassan, de folyamatosan húzza ki a süketséget, vakságot okozó homokból a fejét, és már eljutott annak az akaratnak a kinyilvánításig, hogy „ezt nem”. Amikor a szemünkből, fülünkből kisöpörjük a homokot, akkor felfedezzük azt, hogy van olyan rendszer, amely szabadságon alapuló biztonságos jövőt jelent minden ember számára. Nem kell sokat tenni ennek elérésére, csak azt, hogy az életszínvonalban mutatkozó igazságtalan szakadékot megszűntessük: az embert (és életterét) a tőke részének (tehát árunak) tekintő gazdaságközpontú társadalomszervezés helyébe az emberközpontú koreszmét (paradigmát) kell léptetni.

 

Ez óhatatlanul a lelki-, szellemi és anyagi kiszolgáltatottság, vagyis a szabadság korlátainak ledöntését jelenti.    

 

Fejünket már kezdjük kiszabadítani a homokból. Látásunk és hallásunk kitisztulása még előttünk álló feladat. Sokaknak ez lassan megy, de vannak, akik már megmártóztak a Szent Korona búvópatakból tiszta forrássá emelkedett vizében, és közel állnak ahhoz, hogy segítsenek mindenkinek eltalálni a forráshoz. Ők karnyújtásnyira vannak a lélek által vezérelt tudat megnyílásától, a megébredéstől, más szóval a beavatottságtól.

 

A nyugati civilizáció életterünket veszélyeztető következményétől az ok megszűntetéséig vezető utat támogató akaratnyilvánításban, valamint az ok – a nyugati civilizáció terrorista tevékenysége - megszűntetését és az általa okozott lelki-, szellemi- és testi károk felszámolását követelő petíció támogatottsága messze nem éri el azok számát, akik érdekeit ténylegesen szolgálják.

Ennek oka elsősorban az ezerkétszáz éve tartó lélek- és agymosás, valamint ennek a megosztottság elutasítást és nem támogatást jelentő következménye.

 

A létünket veszélyeztető helyzet nagyon közel van. Tudomásul kell venni, hogy a katasztrófa elhárítására nagyon kicsi az esélyünk. Ezért arra kell törekednünk, hogy a paradigmaváltás lehetőségét őrizzük meg, még annak árán is, hogy a szemükből, fülükből a port ki nem söprők – önérdekükkel szemben - ellenünk fordulnak.

 

Kérem azokat, akik már megmártóztak a Szent Korona tiszta forrásában, ismerjék meg annak a Szövetségnek a mai korra vonatkozó feladatait, amit a Teremtő az Emberrel kötött, a hatezer éves tanúságtétel szerint. Őket várom október 23-án Budapestre (később meghatározott helyre és időre).

Mindannyian a nyugati civilizáció nemzetek fölötti érdekérvényesítésének szellemét kizárólagosként megismerve éltünk ezerkétszáz évig, ezért nagyon fontos a Lélek által vezérelt Tudat megnyílására.

Az én feladatom az, hogy ehhez a megébredéshez vezessem a Szent Korona tiszta forrásában megmártózottakat. Ez a folyamat indul el október 23-án.

 

A Szent Korona Értékrend (http://szkertekrend.hu/) és az akaratnyilvánítás (http://nemzetiegyseg.com/Akaratnyilv/index.html) honlapjait – a folyamat krónikájaként - ennek rendeltem alá.

 

A fentiek szellemében szeretettel kérem mindazokat, akiket illet: teljesítsék a Szövetségből eredő feladatukat, vagyis a Lélek Fénye és az anyag uralása közé ne állítsanak falat, hiszen a Szent Koronának a Teremtő akaratát közvetítő ereje ebben a kettős egységben teljesedhet csak ki! Emlékezzenek a magyar közmondásra: „Ember segíts magadon, mert Isten is úgy segít!”

 

Kelt Szegeden, 2015. Magvető havának 2. napján.

Szeretettel, Halász József