Ütemezés

A „Rendhagyó és különleges levélben” (http://szkertekrend.hu/indexi150.html) leírtak igazának bizonyítása januárban elkezdődött.

Ez azt jelenti, hogy Nagyboldogasszony napi „erőfelmérés” történelmi jelentőségű lesz.

 

A továbbiakban minden erőmmel azon kell lennem, hogy amikor az anarchia megelőzéséhez szükséges lesz, minden település, minden társadalmi csoport számára elérhető legyen a Kormányos Rendszer, mint döntés-előkészítő eszköz.

Ez azt jelenti, hogy az adatbázis-kezelés alapjainak lerakása után az informatikai rendszer részletező fejlesztését kell végeznem. Az ehhez használt számítógép internet-kapcsolatát letiltottam (gondom, mindenki számára érthető okokból).

Az elkészült anyag hozzáférési körét és a hozzáférési jogosultságot a kialakult helyzet határozza meg.

  

Hetente egy alkalommal kapcsolódok az internethez, amikor elolvasom az e-mail-eket és válaszolok azokra. A FB-kal más a helyzet. Oda tájékoztatási céllal teszem fel az anyagokat, ezért az ott nekem címzett megjegyzésekre nem reagálok.

A tatika1945@gmail.com címem a viszonylag biztonságos, tehát heti levelezésemhez ezt használom, kivéve a körleveleket, amelyeket más címről küldöm, de a választ a tatika…-ra várom.

Mivel folyamatosan követem az eseményeket, és amikor azt tapasztalom, hogy az ősi civilizáció újjáteremtési (a nyugati civilizáció bukási) folyamatának egy szakaszát elértük, elemzést fogok nyilvánosságra hozni erről az eseményről a http://szkertekrend.hu/ honlapon, amit levelezőlistámra és a FB-ra is felteszek.

 

Különösen június végétől várható a paradigmaváltás érzékelhetőségének robbanásszerű növekedése. Eddig a Szent Korona Értékrend mellé állók közül ki kell alakulnia egy szervező-csapatnak. Az ezzel kapcsolatos megkereséseket szeretettel várom e-mailban, vagy telefonon.

 

Kelt Szegeden, 2017. Fergeteg havának 25 napján.

Szeretettel, Halász József