Fények a megvilágosodáshoz

Az elmúlt napok eseményei alapján mindenkinek fel kell ismernie: számunkra nemcsak az EU-tagság, hanem a NATO-tagság is elviselhetetlen terhet jelent.

 

Tekintettel arra, hogy Magyarországon az Alaptörvény rendelkezése szerint nem lehet népszavazást indítani nemzetközi szerződésből eredő kötelezettséggel (és az Alkotmánybíróság által ezzel azonosnak minősített jogokkal) kapcsolatban, és az Alaptörvényt sem lehet megváltoztatni, reményünket arra, hogy önvédelmi kötelezettségünket legalább kifejezni tudjuk, csak az ENSZ-hez fordulva tudjuk fenntartani.

Ezért kérem, hogy a „Petíció az ENSZ Biztonsági Tanácsának tagjaihoz” c. tiltakozáshoz minél többen csatlakozzanak (http://www.peticiok.com/enszbt_usa_terrorizmus).

Ha legalább annyian adják nevüket a nemzet megmentéséhez, amennyiben annak megalázásához adták az olimpia ellen (260 ezren), akkor a hivatalos politika és a fősodratú média sem mehet el szó nélkül tiltakozásunk mellett. Így a petíció a magyarság önbecsülésének mérőjévé is válik. 

_____________________________

 

Hollandiában megtörték azt az erőt, amely 2005-ben megbuktatta az Európai Alkotmányt. Az az ellentmondásos helyzet állt elő, hogy ezzel az EU nem erősödött, hanem gyengült.

Az csak látszat ugyanis, hogy Mark Rutte holland kormányfő úgy vonul majd be a köztudatba, mint aki a Brexit és az amerikai elnökválasztás után Hollandiában megállította a populisták menetelését” (De Volkskrant - http://mti.hu/Pages/News.aspx?newsid=670756&lang=hun&contnews=1&append=1&print=1), ugyanis nemcsak Hollandia, hanem az egész EU elvesztette Törökország barátságát, a volt kormányzó párt újjáválasztásával. Ez pedig azt jelenti, hogy a titkos háttérhatalom hollandiai csatanyerése a háború elvesztését gyorsítja fel.

Európa megindította a háborút a kereszt és a félhold között, a kontinens sebesen halad a második világháborút megelőző napok felé.” – jelentette ki Erdogan török elnök, és erre hivatkozva az Európát leginkább fenyegető migráns-válság további súlyosítását jelentő menekültügyi megállapodást részben felmondta, és kilátásba helyezte a megállapodás egyoldalú megszűntetését (http://mti.hu/Pages/News.aspx?newsid=670849&lang=hun&contnews=1&append=1&print=1).

 

Ezek a tények és azok közvetlen következményei.

 

Továbbgondolva a várható világpolitikai hatást, csak arra a következtetésre lehet jutni, hogy Törökország eltávolodik az nyugati civilizáció nyugati szárnyától és közeledik a keleti szárnyhoz, amely Kína melletti legnagyobb erejét Oroszország jelenti.

Ennek törvényszerű kihatása viszont a NATO-t érinti, aminek az USA után legnagyobb haderejét Törökország adja.

Ebből eredően rövidesen várható az USA és a NATO - Trump választási kampányában leleplezett -, migrációt kiváltó háttér-tevékenységének (Al-Kaida és az ISIS létrehozása), mint kiváltó oknak a megjelölése, ezzel az USA és a NATO terror-tevékenységével kiváltott emberiség-ellenes helyzet következményeinek (közte a migráció) felszámolása, az eredeti állapot – lehetőség szerinti - visszaállítása válik szükségessé, és a kárt okozók kötelességévé.

 

Ezzel felértékelődik a nyugati civilizáció egyetlen választási lehetőségének (alternatívájának) koreszméje (paradigmája), és az azt ismertető, „Veled Európa, de nélküled EU!” c. rendezvény jelentősége.

 

Kelt Szegeden, 2017. Kikelet havának 17. napján

dr. Halász József 

___________________________________

 

Petíció az ENSZ Biztonsági Tanácsának tagjaihoz

 

Állítsák le az USA és a NATO gazdasági és politikai hatalom megszerzéséért folytatott erőszakos (tehát terrorista) hadjáratát, amelynek következménye a megtámadott nemzetek természetes társadalmi, gazdasági és politikai rendjének megbomlása, ami a támadással azonos, emberiségellenes önvédelmi intézkedéseket váltott és válthat ki, amelyek -veszélyeztetik más államok általános és állampolgári biztonságát, és - hazájuk elhagyására kényszeríti a megtámadott államok lakosságát olyan országokba, amelyekben vallási, társadalomszervezési és kulturális értékek vonatkozásában egyaránt idegenek!  

 

Kérjük az ENSZ Biztonsági Tanácsának tagjait, hogy sürgősen tegyék meg az alábbi lépéseket:  

 

-    ENSz felügyelete alatt kötelezzék az Amerikai Egyesült Államokat és a NATO országokat arra, hogy

azonnal szüntessék be azokat az emberiesség elleni tevékenységüket, amelyeket politikai és gazdasági hatalmuk kiterjesztése, és nem – indoklásuk szerint - a demokrácia védelme érdekében tesznek,

azonnal kezdjék el és egy hónapon belül fejezzék be csapataik kivonását a világ összes országából,  

azonnal kezdjék el az általuk eddig végzett pusztítás felszámolását, az eredeti állapot visszaállításával,

adjanak az ENSZ által meghatározott anyagi kártérítést azoknak az államoknak, amelyek társadalmi, gazdasági és politikai rendjét megbontották.  

 

-    ENSZ felügyelet alatt kötelezzék azokat az államokat és szervezeteket, amelyek az őket ért emberiség elleni bűntettek következtében önvédelemre kényszerültek, hogy

ne sértsék az államok általános és állampolgári jogait,

állítsák vissza a terrortámadás előtti társadalmi, gazdasági és politikai rendszerüket,

nemzetük egységének fenntartása érdekében fogadják vissza azokat a honfitársaikat, akik a nemzetüket ért, emberiség elleni bűntett következtében elhagyni voltak kénytelenek hazájukat, és biztosítsanak nekik egzisztenciális, anyagi és személyes biztonságot.