Ismét elrendelték, hogy „a magyarok kiirtassanak”!

Sajnálom, hogy felelőtlenül és károsan mondták a „nemzeti” emberek az elmúlt években, hogy „végigviszik az országon a véres kardot”.

 

Most érkezett el ugyanis az ok arra, hogy minden magyar érezze és értse: nem lehet tovább húzni-halasztani a cselekvést!

 

A CEU-üggyel keltett hisztéria tényleges célja a nyugati civilizáció továbbéltetése, a zsidó értékrend teljessé tételével, a szabadkőművesek taktikai eszközeivel.

 

Vagyis ismét kiadták a parancsot: „Ugros eliminandos esse!”, vagyis a magyarok kiirtassanak.

907-ben megvédtük szabadságunkat és életünket. Ma vissza kell szerezni 973-ban elrabolt szabadságunkat, hogy életünket megvédhessük.

 

Tegnap Gulyás Márton bejelentette [1] , hogy választási mozgalmat indítanak, „annak érdekében, hogy legkésőbb az év végéig arányos választási rendszert vezessenek be Magyarországon.

Azt, hogy mit ért „arányos választási rendszeren”? „… olyan parlamentre van szükség Magyarországon, amelyben valós társadalmi erők jelennek meg.

Kik azok a „valós társadalmi erők”? Kik fogalmazzák meg a választási törvényt? Ezekre a kérdésekre nincs válasz.

Ők biztosan „valós társadalmi erőnek” tartják magukat. Ők biztosan részt akarnak venni a törvényhozásban, a „hangos utca” támogatásával.

Sőt, az is biztos, hogy indulni fognak a 2018-as választásokon. Új pártot alakítva, vagy valamelyik liberális párthoz csatakozva? Erre még nem kaptak Soros Györgytől egyértelmű parancsot.

Eszmei tőke nincs (az Isztambuli Egyezmény egy társadalmi csoport kirekesztő érdekérvényesítése – amit véleményem szerint egészében csak a nők kisebbsége támogatja -, semmi esetre sem mondható eszmei paradigmának.

Társadalmi tőke – még a párttá alakult momentumosokkal együtt is – kicsi, de az eszmei tőke csenevészsége miatt nem is növekszik, a befektetett pénz nagyságával még egyesen arányban sem.

A társadalmi tőkéből akkora politikai tőke annyira elég lesz, hogy bejussanak a parlamentbe, de hatalmi helyzetre csak koalícióval számíthatnak. Hogy ki lesz hajlandó velük koalícióra lépni? Sajnos elég politikai tőke lesz arra, hogy érdekeinkkel ellentétesen érvényesüljön az idegen érdek, a Jobbik gerinc-kocsonyásodása következtében. Így a látszat-konföderációval az EU-tagságunkat veszélyeztető FIDESZ ellenzéke Gulyás Mártonék mellé fog állni.     

 

Nincs más választásunk, mint visszavenni szabadságunkat, hogy megvédhessük életünket! 

 

Az eszmei tőke – a nyugati civilizáció paradigmájának egyetlen teljes alternatívájaként, az ősi civilizáció Szent Korona Értékrenddel közvetített társadalomszervezési rendszerével rendelkezésünkre áll.

A rendszerváltáshoz szükséges társadalmi tőkévé akkor alakul, ha minden magyar ember, aki érzi, hogy az önvédelem halaszthatatlan, megismeri és saját településén, ismertségi körében terjeszti, sőt alkalmazza.

Ahhoz, hogy a hatalomváltáshoz szükséges politikai tőkévé erősödjön a radikális változást hozó eszme, olyan magyarokra van szükség, akik élére állnak annak az egységnek, amely képes szabadságunkat visszavenni, valamint életünket megmenteni, és a 2018-as választásokon hatalomra juttatják az egyetemes magyarság érdekképviseletét .

 

Halász József[1] Választási mozgalmat hirdettek a budapesti demonstráción - http://mti.hu/Pages/News.aspx?newsid=678130&lang=hun&contnews=1&append=1&print=1