A párhuzamosok találkoznak

Playlist_kep.jpg

 

 

Vázlat

 

Lendvay Katika néhány napon belül második alkalommal közvetít olyan üzenetet, amely megerősíti a Teremtő és az Ember közötti Szövetség visszaállításának időszerűségét.

Az első üzenetből is négy fő gondolatot emeltem ki (István vagy Koppány? - http://szkertekrend.hu/indexi195.html), a tegnapiból is.

 

1.

 

A SZÍV-NÉPE, a SZÍV ORSZÁGA Vagytok! De ennek a SZÍVnek oly tisztán kell dobognia, hogy a múltat megbocsássa, de ne feledje,- kemény tapasztalásként megőrizze,- de szívében már semmiféle haragot ne tápláljon iránta!

 

1. fájdalom feloldása: kinyilatkoztassanak sok szívből a gondolatok

 

2.

 

Boldogasszony népe újra visszatér ősi hitéhez,- feltámad a Nemzet,- Főnixmadárként születik újjá és ad erőt, útmutatást azoknak a népeknek, akik még egy olyan valóságban élnek,- amelyben nem látják át a Szellem üzenetét, csak az anyag dolgaiba feledkezve élik napjaikat.

 

3.

 

Kérlek benneteket,- a KORONA Szentségét állítsátok helyre, azt az ŐSI ERŐT, amellyel megnyilvánult a Világban!
Ha SZENT KORONÁTOKAT méltó helyre teszitek, a Nagyboldogasszony tiszteletét visszaemelitek és a KORONA Szentségén megjelenítitek,- akkor teljes feltámadásban, újjászületésben lesz részetek.

 

4.

 

Addig is kérlek bennetek,- apró kimunkált lépésekkel haladjatok az úton,- a SZÍV üzenetére figyeljetek, ne az elme dolgainak adjatok teret!

 

Kelt Szegeden, 2017. Új Kenyér havának 31. napján

Halász József